0

Cart

Obavještenje za sve mendažere, buduće i sadašnje lidere, rukovodioce, edukatore, trenere, koučeve, HR specijaliste i sve one koji žele da unaprijede svoje porodične, partnerske i profesionalne performanse: 17.10.2020. “Points of You®” stiže u naš grad!

 

Points of You® Level 1 sertifikovani program je jedinstveno iskustvo koje će transformisati način na koji komunicirate, kako se povezujete sa ljudima i na koji način rešavate probleme. Koristeći nekonvencionalne alate ove metodologije možete da naučite kako da smanjite sukobe i da počnete graditi mostove između ljudi. Zasnovan na fototerapiji, Points of You® značajno mijenja svijet koučinga, ljudskih resursa kao i ličnog i profesionalnog razvoja.

Na Level 1 – POY Explorer se uči kako se koriste „The Coaching Game“ i „Punctum“ alati sa preko 100 karata sa: koučing mapama, procesnim pitanjima i procesnim riječima. Ovi alati govore jezikom današnjice – moćnim jezikom fotografije koja provocira i tjera na razmišljanje.

Četri ’stuba’ Points of You® metode koje su prilagodljive na sve teme, publiku i ciljeve su :

  • PAUZA za opažanje – (PAUSE)
  • ŠIRENJE mogućih pogleda na stvari, ljude i događaje – (EXPAND)
  • FOKUS na izbor – (FOCUS)
  • AKCIJA – Stvaranje nove stvarnosti, novih projekata, ideja, obrazaca ponašanja – (DOING)

Šta dobijate od Points of You® Level 1 sertifikacije?

  • Mogućnost kreiranja prepoznatljivih radionica na svim temama;
  • Mogućnost unaprijeđivanja rada u timu i performasni zaposlenih;
  • Mogućnost stvaranja atmosfere mogućnosti u svakoj vrsti okruženja;
  • Novu efikasnu vještinu komunikacije i dijaloga.

Po završetku takođe dobijate ne samo sertifikat POY EXPLORER već i 6 CCEu poena Međunarodne Koučing Federacije (ICF). Efekte metodologije ćete probati prvo na sebi, a potom ćete moći da implementirate alate za bilo koji cilj i publiku.

Ne propustite mogućnost da otkrijete tehnike razmišljanja „beyond the box“, zanemarite površnu verbalnu komunikaciju i zađete u suštinu važnih tema.

Vaši vodiči kroz ovo uzbudljivo putovanje biće Andrijana Ivanović iz Beograda – NLP Master, timski kouč, POY Trener Expert i country leader za Srbiju i Jelena Vuletić iz Podgorice – Erickson kouč, PCM kouč, timski kouč, POY Trener Practicioner i naša prva dama.

Prijavi se već danas!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.