0

Cart

Mali detalji su od vitalnog značaja. Male stvari čine da se velike stvari dešavaju. 

Džon Vuden

Nedavno sam bila angažovana na treningu van Crne Gore i želim da podijelim sa vama nevjerovatne utiske.

Tretman je bio izvanredan. Vodilo se računa o svakom, pa i najsitnijem detalju. Naišla sam na otvorenost i spremnost da se pomogne u svemu što mi je bilo potrebno, čak i više od toga. Organizatori su učinili da se osjećam veoma dobrodošlo i odmah kao dio tima. Sigurna sam da bi ovaj individualni pristup ispunio očekivanja svih. Ovdje ne govorim o pukoj ljubaznosti i izvođenju gostiju. U pitanju je mnogo više od toga. Individualni pristup koji uspostavlja pravu ravnotežu između profesionalnog poštovanja i prijateljske atmosfere je više od vještine. U ovakvim slučajevima, odgovorni ljudi imaju osjećaj za final touch.

Neke kompanije smatraju da je dovoljno platiti nečiju uslugu. Međutim, dodatna vrijednost je ono što čini razliku.

Korporativna kultura ophođenja prema gostima tako da se osjećaju posebno govori mnogo o vrijednostima same kompanije. Takva kompanija počiva na zdravim temeljima i postaje brend koji postavlja standarde, onaj o kome se priča.

Dobra organizacija, briga o ljudima i detaljima vode do međusobnog uvažavanja, odličnih rezultata, lojalne saradnje i služi kao gorivo i pokretačka snaga. Ta dodatna vrijednost čini kompaniju izvanrednom.

Jelena Vuletic, ACC..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.