0

Cart

Učesnici i B2B prva dama

Ponovo je to doba godine!

Student Business Hub je počeo sa radom i edukacijom novih polaznika.

U saradnji sa Karijernim Centrom Univerziteta Crne Gore pokrenut je treći po redu SBH. Raznim tehnikama i alatima, skrojenim samo za potrebe ovog programa pružamo našim polaznicima potpuno novo iskustvo koje će im biti od koristi za poslovni svijet koji ih očekuje.

Na početku programa učesnici prolaze kroz trening upoznavanja sebe, dolaze do spoznaje šta je to što zaista žele od budućnosti i koji je najlakši put dolaska do cilja kroz segment “Karijerni potencijal”, nakon čega savladavanjem praktičnih vještina polako dolaze do novih znanja koja ih pripremaju za poslovni svijet (“Komunikacijom i dijalogom do uspjeha”, “Efikasno primanje i davanje feedback-a”, “Koncept vremena”, “Donošenje odluka i efikasni sastanci”). Na samom kraju, učesnike čeka tematska radionica “Mladi lideri novog doba” na kojoj će zaokružiti sve naučeno i dobiti priliku da nauče kako se izboriti sa izazovima koje budućnost nosi.

O benificijama ovog programa, govorili su prošlogodišnji učesnici, koji su svojim dolaskom i pozitivnom energijom doprinijeli atmosferi na treningu. Prenoseći svoja iskustva, stekli smo utisak da im je SBH utabao put kojim već sigurno koračaju, da su im radionice bile veoma korisne, da nas se često sjete i da i dalje upotrebljavaju neke od tehnika.

Gostujući predavači iz generacije u generaciju pružaju našim učesnicima podršku i znanje koje će im biti više nego korisno!  Oni su tu da pomognu našim učesnicima da budu spremniji na sve što ih čeka na putu do uspjeha.

Broj učesnika koji se značajno povećao u poređenju sa prethodnim generacijama sam govori o kvalitetu programa. Pozivamo Vas da pratite naš rad.

Leave a Reply