0

Cart

Nastavljamo dalje dodatno osnaženi!

Nova, generacija Student Business Hub programa je juce počela svoje putovanje! Nešto što čini posebno ovo putovanje jeste što su nam se pored studenata, pridružili mladi preduzetnici kroz program @ebrd_official Youth in business.

Odmah u prvom danu, iako se povjerenje vremenom gradi, naši učesnici su se kroz otvorenu komunikaciju i razmjenu iskustva prepoznali i povezali dajući nesebičnu i međusobnu podrsku.

Učesnici su imali priliku da na grupnom koučing programu “Ko sam ja danas, a ko sam potencijalno ja?” čuju od @jelena.vuletic33 mnogo toga, predstavljenog na jednostavan i zanimljiv način.

Svoja iskustva na koje sve načine je SBH doprinio njihovom razvoju, tradicionalno su juče sjajni učesnici prethodnih generacija @danilo_racic , @bioluminescentna , @marijaa1212 , @tamara_terzic6 , @adelisahuseinovic , @__anastasija.s__ , @ivanagorovic i @marko__stanisic podijelili sa nama. Ponosni smo na njih. ❤️

Posebno se zahvaljujemo našem pokrovitelju programa @ebrd_official i partnerima @altermodus , @cmm.group , @coinis.ltd , Glosariji, @renaultalliance , @onecrnagora i Stadionu doo, bez čije podrške realizacija programa ne bi bila moguća.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.