0

Cart

AKTUELNO

Student Business Hub IV – Donošenje odluka. Efikasni sastanci.

By 05/12/2022No Comments

Nakon kraće pauze, učesnici IV generacije SBH-a su se ponovo okupili, spremni za nove izazove i učenje novih vještina, ovog puta to su “Donošenje odluka. Efikasni sastanci.”

Program SBH najbolje reprezentuju upravo oni, naši sjajni mladi Hubovci, stoga pročitajte šta su imali reći nakon petog, pretposlednjeg treninga.
“Na treningu, donošenje odluka i efikasni sastanci, sam naučila kako da pobijedim pristranost u donošenju odluka i kako da objektivno sagledam činjenice koje su mi pružene prilikom donošenja iste, da govor tijela može više da nam pokaže o onome što sagovornik misli, nego same riječi koje izgovara” kaže Marijana Vukašinović
“Bitno je da osluškujemo i osjećaj koji nosimo u sebi, ne mora sve da bude racionalno i logično, neka bude malo magično” kaže Sara Dulović
Juče je bio posebno interesantan i  izazovan dan za nas, jer smo po prvi put imali online uključenje iz Estonije, specijalnog gosta Mila Radulovića, CEO Marleq-a, koji je govorio o svom karijernom putu i izazovima koji su se našili na tom putu. Veliko hvala Milo.
Mi smo i ovog puta pokazali da granice ne postoje!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.