0

Cart

AKTUELNO

Prvi Student Business Hub u Crnoj Gori je počeo

By 10/03/2021No Comments
Sa ponosom i radošću vas obavještavamo da se u subotu 06.03.2021 održao prvi grupni koučing program “Ko sam danas, a ko sam potencijalno ja” u sklopu prvog Student Business Hub-a u Crnoj Gori.
Ovom prilikom smo bolje upoznali jedni druge, te postavili temelj za dalje putovanje ka usavršavanju njihovih vještina!
Zadovoljstvo nam je što ćemo u narednim susretima marljivo raditi sa grupom zaista sjajnih mladih ljudi, koji su puni ideja i želje sa napretkom. Postavili smo jasne ciljeve, ka kojima ćemo korak po korak, svakim sljedećim treningom, bez sumnje doći!

Pratite putovanje studenata Univerziteta Crne Gore, koji vrijedno rade za bolje sjutra.

Program će biti realizovan kroz tri cjeline. Učesnici će moći da upoznaju i prepoznaju svoje potencijale, da savladaju praktične vještine i da usvoje nova znanja koja će ih pripremiti za svijet biznisa. Osim toga, imaće priliku da nauče kako da se izbore sa svim izazovima koje budućnost može donijeti.

Ovim putem se takođe zahvaljujemo Karijernom Centru UCG što su nam podrška i partneri na ovom putu, kao i korporativnim partnerima Universal Capital Bank, Alter Modus, Atlantski savez Crne Gore, Blue Kotor Bay Premium Spa Resort, Renault Alliance, Glosarij, Stadion i Coinis bez kojih realizacija ovog projekta ne bi bila moguća!

Leave a Reply