Skip to main content

Sa velikom radošću vas obaviještavamo da su prijave za V generaciju Student Business Hub programa otvorene!

Student Business Hub program je u prethodne dvije godine pohađalo i uspješno završilo preko 80 učesnika, koji se sada već prepoznaju i ostvaruju zavidne rezultate u kompanijama, firmama i insitucijama u kojima rade.

Program je namijenjen mladima koji su motivisani da se, kroz usvajanje praktičnih znanja i vještine, pripreme za poslovni ambijent i svijet biznisa, ali takođe i za one koji žele da steknu jasnu viziju o sebi, svojoj budućnosti i svojim ciljevima.

Kroz dva grupna koučing programa i četiri treninga, mladima se pruža mogućnost sticanja praktičnih vještina neophodnih u savremenim uslovima poslovanja, koja će im biti od koristi ne samo na samom početku njihove karijere, već i glavni saputnik na putu ka uspjehu. Osim toga, svaki student će imati priliku za dvije besplatne koučing sesije tokom trajanja programa, kako bi se svakom studentu pružio personalizovani pristup i podrška.

Program ne bi bio moguć bez podrške naših partnera @altermodus, @coinis.ltd, @cmm.group, Glosarij @renault_alliance, One Crna Gor , Stadion d.o.o. i  ovim putem im se zahvaljujemo na saradnji.

Grupa studenata polaznika pete generacije će u ovom semestru radionice pohađati u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore, gdje će se sa predavačem sastajati šest puta tokom predstojećeg semestra, subotom, u trajanju od 6-8h.

Nakon završenih treninga, studenti će dobiti sertifikat kao potvrdu o uspješno odrađenom programu.

Studenti koji žele da se prijave za pohađanje petog Student Business Hub-a, moraju biti studenti završnih godina studija (treća godina osnovnih, specijalističkih, jednogodišnjih ili dvogodišnih master studija).

Zainteresovani studenti se prijavljuju dostavljanjem CV formulara, motivacionog pisma i potvrde o studiranju (ne stariju od 6 mjeseci) na e-mail adresu razvojkarijere@ucg.ac.me.

Prijave za program Student Business Hub biće otvorene do 17. februara.

Detaljnije informacije mogu će naći u brošuri.