0

Cart

Regionalna konferencija „Žene od uticaja 2023: Na sceni“ je druga po redu namijenjena poslovnoj javnosti i unaprijeđenju biznisa kroz forme diskusija, treninga i umrežavanja. Tematski je konferencija podijeljena u tri cjeline koje se bave poslovnom scenom, scenom kreativnih industrija i politickom scenom.

Svi smo na sceni danas. Pozornica može biti metaforička ili stvarna platforma koja nam pruža prostor za izražavanje, interakciju i angažman s klijentima.

Metafora pozornice je tu da bismo prenijele poruku o preduzimanju akcije, unaprijeđenju sebe i naših biznisa i stvaranju razlike, zbog koje smo autentični.

Pozivamo vas da učestvujete na ovoj konferenciji koja podstiče profesionalni razvoj, preduzetništvo i inovacije. Biće razmijenjene poslovne ideje i iskustva, životne priče, konkretni načini kako postaviti ciljeve u karijeri, kako razviti načine razmišljanja o rastu i kontinuirano tragati za novim znanjima i kako unaprijediti i održati biznis.

Vrijednost umrežavanja, dijeljenja iskustava i učenja od uspješnih ženskih liderki u različitim industrijama je ono što vas očekuje tokom ove dvodnevne konferencije.

Link za prijavu: https://www.zeneoduticaja.com/konferencija

Organizatorke: Jelena Vuletić i Sanja Milosavljević

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.