Skip to main content

Konferencija “Žene od uticaja: Moje novo ja” održaće se 8. decembra od 12-16h u Narodnoj biblioteci “Radosav Ljumović” u Podgorici.

Besplatna registracija: http://www.zeneoduticaja.com/konferencija

Naši gosti na prvoj panel diskusiji “Ko sam ja, zaista?” koju će moderirati naša prva dama Jelena Vuletic, ACC su:

Naša gosća biće Dr Zorica Kalezić, viceguvernerka Centralne banke Crne Gore

Ona je doktor ekonomskih nauka Staffordshire Univerziteta Velike Britanije a tokom svoje profesionalne karijere od 2020. g. je viceguverner CBCG zadužena za poslove platnog prometa, sanacije kreditnih institucija i trezorskog poslovanja. Eksterna je članica savjeta CBCG. Bila je savjetnica izvršnog direktora holandsko-belgijske Konstituence u MMF-u, (Washington DC) i predstavnica Crne Gore i Bosne i Hercegovine. U periodu od 2012-2014 bila je šefica Pregovaračke radne grupe za Poglavlje 17 – Ekonomska i monetarna politika.

Naš gost biće Ivica Tatar (Logate)

Ivica je trenutno rukovodilac strategije i suosnivač u Logate, kao i generalni direktor Poslovne inteligencije Podgorica, kompanije koja isporučuje DWH rješenja. Prije sadašnje funkcije obavljao je funkciju menadžera odeljenja skladišta podataka u Crnogorskom Telekomu (dio Deutsche Telekom Grupe) i radio kao softverski inženjer, sistem administrator i IT menadžer u Internetu Crna Gora. Nagrađen je od strane Udruženja menadžera Crne Gore kao Najuspješniji menadžer u 2018. Rođen na Cetinju, diplomirao je na Prirodno-matematičkom fakultetu u Podgorici, a potom završio specijalističke studije na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Ivica je oženjen i otac ćerke.

Naša gošća biće Maja Pavličić, izvršna direktorica kompanije Grawe osiguranje

Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Podgorici, a svoju karijeru započela je u Višem sudu 1989. godine. Nakon položenog pravosudnog ispita, u periodu od 1992-2004 godine, Maja je bila zaposlena u Ministarstvu turizma i trgovine, na mjestu samostalnog savjetnika. Konačan pečat njenoj karijeri, jeste sadašnje zaposlenje u GRAWE osiguranje a.d. Podgorica, gdje radi već 18 godina kao izvršna direktorica. Finansijski sektor, za nju kao pravnicu, je u početku bio nepoznanica. Kako je po prirodi borac i ne predaje se lako, a posebno kada proradi inat kako ona kaže “može i planine da preskoči”. Za nju je putovanje jednostavno potreba, diše punim plućima na svakom novom mjestu koje otkrije. Maja je supruga i majka.

Naš gost biće Uroš Bulatović, osnivač i predsjednik Unije mladih preduzetnika Crne Gore

Uroš je osnivač i predsjednik Unije mladih preduzentika Crne Gore od 2017. godine, koju se osnovao sa ciljem da okupi na jednom mjestu mlade koji su pokrenuli ili žele da pokrenu sopstveni biznis. U periodu od 2015-2017 bio je član projektnog tima u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore.  Unija Mladih predzetnika CG je 2019. godine u Londonu, u sjedištu Evropske banke za obnovu i razvoj, proglašena za najbolju inicijativu koja osnažuje mlade od strane Emerging Europe.

Naša gošća biće Biljana Radusinović, izvršna direktorka za upravljanje međuljudskim resursima kompanije One Crna Gora

Biljana Radusinović posjeduje višegodišnje iskustvo iz oblasti ljudskih resursa u raznim industrijama, najviše u bankarstvu i telekomunikacijama. Priključila se kompaniji Telenor u januaru 2015. godine, na vodećoj poziciji u Direkciji za upravljanje ljudskim resursima. Na trenutnoj poziciji se bavi upravljanjem ljudskim resursima i upravljanjem imovinom. Diplomirana je ekonomistkinja, sa specijalizacijom u međunarodnom marketingu. Tokom radne karijere uspješno je završila brojne nacionalne i međunarodne seminare,  radionice i specijalizovane programe iz oblasti računovodstva, menadžmenta, liderstva i upravljanja ljudskim resursima.

Konferencija je besplatna. Registracija je obavezna.

info@zeneoduticaja.com

067 444 634 (Viber/WhatsApp)