0

Cart

AKTUELNO

Komunikacijom i dijalogom do uspjeha – Student Business Hub

By 10/04/2021No Comments

Drugi trening pod nazivom “Komunikacijom i dijalogom do uspjeha” programa Student Business Hub, održan je u prostorijama Karijernog centra UCG, 20.03.2021. god.

Ovog puta smo se okupili kako bismo zajedno naučili i usavršili vještine komunikacije, koje mogu biti izuzetno olakšanje i pomoć, u raznim situacijama. Kada upoznamo sebe, a naučimo da prepoznamo druge ljude, njihov tip ličnosti i stilove komunikacije, zaista mnogo brže možemo doći do rješenja i izvući maksimum u svim okolnostima.

Sve ovo unaprjeđujemo kroz praktične alate i vježbe, gdje učesnici imaju priliku i da izađu iz svoje zone komfora i naprave velike korake unaprijed.

Takodje smo imali priliku da proslavimo veliki uspjeh jedne od naših učesnica koja je u danima koji su prethodili SBH-u magistrirala!

Zahvaljujemo se svim učesnicima, koji su i ovog puta napravili sjajnu atmosferu, a o energiji koja je vladala ćete vidjeti po fotografijama koje je uslikala Vesela Radović Mišković, na našim društvenim mrežama.

Još jednom se zahvaljujemo @ucg_karijerni_centar na podršci, kao i korporativnim prijateljima Universal Capital Bank , Alter Modus , Atlantic Council @bluekotorbay , Renault Alliance , Glosarij, Stadion , i Coinis koji su bezuslovno prepoznali potencijal SBH projekta!

Ovog puta Anton Jurovički iz Coinisa je iskoristio priliku da sa učesnicima podijeli inspirativnu priču ličnog kao i razvoja njegove firme i da im najbolje savjete za karijeru i buduće izazove.

Upravo nas ovi momenti motivišu da još više radimo, dijelimo znanja i kreiramo mnoštvo zanimljivih projekata!

Pratite nas!

 

Leave a Reply