0

Cart

Koučing Tim-om, organizuje prvi program u Crnoj Gori koji je posvećen razvoju liderstva kod žena (Jednodnevan program: Ja, Liderka). Tokom ovog programa učesnice će imati prilike da dobiju odgovor na pitanje da li se liderstvo razvija ili se tako rađamo, da upoznaju svoje liderske potencijale i istražuju ih. Program je jednodnevan i sastoji se iz četiri grupne koučing sesije, sa mogućnošću prijavljivanja na napredni program. Za prijavu ili više informacija kontaktirajte nas putem mail adrese: info@balance2business.me

Moramo napomenuti da je broj mjesta ograničen!

 


Ja, Liderka

Prvi program u Crnoj Gori koji je posvećen razvoju liderstva kod žena.Tokom ovog programa učesnice imaju priliku da dobiju odgovor na pitanje da li se liderstvo razvija ili se tako rađamo, da upoznaju svoje liderske potencijale i istražuju ih.

Program je jednodnevan i sastoji se iz četiri grupne koučing sesije, sa mogućnošću prijavljivanja na napredni program. Po završetku programa polaznice dobijaju i odgovore na pitanja „Koji su moji liderski potencijali?“ i „Kako da unaprijedim svoje liderstvo?“.

Kome je program namijenjen?

Program je idealan za dame na menadžerskim, liderskim pozicijama, vlasnice biznisa, dame koje planiraju da pokrenu vlastiti posao, tim liderke, direktorke i sve zainteresovane za profesionalni i lični razvoj. 

Po završetku kursa polaznice će ovladati sledećim temama:

  • Šta se danas podrazumijeva pod temom liderstva?
  • Koji su moji liderski potencijali?
  • Kako me vidi okolina kao liderku?
  • Kako mogu da utičem na svoje liderstvo i da ga izgrađujem?
  • Refleksija i feedback nad sopstvenim snagama i razvojnim zonama u liderskoj ulozi.

Sadržaj i trajanje programa – 1 dan /4 x 1.5h = 6h

Program predstavlja mješavinu praktičnih koučing vježbi, individualnog i grupnog rada, predavanja i diskusija. Osmišljen je tako da prije svega bude iskustveno bogat i sadržajan, da pruža direktan rad na sebi sa konkretnim i momentalnim uvidima. Teorija se nalazi u osnovi i pozadini, a kako sve umijemo da čitamo, na našem programu rađe biramo da konkretno radimo i vježbamo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.