0

Cart

AKTUELNO

Feedback – Student Business Hub

By 10/04/2021No Comments

Treća radionica SBH-a je održana u subotu, 03.04.2021. godine,  a ovog puta smo obrađivali temu Feedback-a!

Zašto je feedback važan? Uvijek imajte na umu da je svrha dobrog feedback-a da pomognemo jedni drugima da budemo bolji. Da rastemo i da se razvijamo. Da ispravimo greške, da sljedeći put budemo uspješniji.

Upravo ovo znanje su usavršavali učesnici ove subote i kroz razne praktične vježbe su imali priliku da se stave u poziciju svog sagovornika, i na taj način shvate da nije sve uvijek onako kako mi shvatamo i mislimo.

Uvijek se trudite da budete jasni, konstruktivni i potkrijepljeni činjenicama. Samo na taj način ćete podržati efikasan način rada i jasnu komunikaciju, koja ide u korist svih nas.

Još jednom se zahvaljujemo @ucg_karijerni_centar na podršci, Veseloj Radović Mišković na fotografijama,  kao i korporativnim prijateljima Universal Capital Bank , Alter Modus , Atlantic Council @bluekotorbay , Renault Alliance , GlosarijStadion , i Coinis koji su bezuslovno prepoznali potencijal SBH projekta!

Ovog puta je sa studentima podijelio svoje lično iskustvo Ratko Pavićević, osnivač  Renault Alliance-a u Crnoj Gori, kao jedan od partnera Student Business Hub-a. Ovim putem mu se još jednom zahvaljujemo što je izdvojio vrijeme da našim učesnicima da korisne savjete i usmjerenja za buduće korake i poduhvate!

Nastavite da nas pratite!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.