0

Cart

Točak SBH-a se ponovo pokreće!

Nakon uspješnog završetka prvog programa obuke mladih studenata i profesionalaca, Student Business Hub, u saradnji sa Karijernim Centrom Univerziteta Crne Gore, najavljujemo brzi početak drugog po redu SBH-a.

Kao što ste mogli da ispratite na našim društvenim mrežama, zadovoljsvto prvim programom je raslo iz subote u subotu, što ne mislimo samo mi već i potvrđuje feedback naših dragih SBH-ovaca, koji možete pogledati na našem instagram profilu.

Alati i tehnike kao i praktične vježbe koji su se obrađivali na besplatnom programu za studente, su za nas, osim stručnog znanja, nešto što znantno može da pomogne našim studentima na putu do karijernog uspjeha.

Studenti će na početku programa dublje upoznati i prepoznati sebe, šta zaista žele od svoje budućnosti i na koji način mogu dostići definisani cilj kroz segment Karijerni potencijal”nakon čega će savladati praktične vještine koje će im omogućiti da dođu upravo do tog cilja i daljih ličnih napredaka, a pored toga će dobiti nova znanja koja će ih spremiti za poslovni svijet i svijet biznisa (“Komunikacijom i dijalogom do uspjeha”, “Efikasno primanje i davanje feedback-a”, “Koncept vremena”, “Donošenje odluka i efikasni sastanci”). Na samom kraju, zaokružiće sve naučeno i imaće priliku da nauče kako da se izbore sa svim izazovima koje budućnost može donijeti, kroz tematsku radionicu Mladi lideri novog doba”. 

Naša najveća vrijednost jeste upravo prenošenje znjanja stečenog tokom više od 30 godina radnog iskustva koje je dovoljno raznoliko i temeljno da sigurno može koristiti mladima Crne Gore.

Prijave se zatvaraju danas, s toga studenti imaju jako malo vremena da se prijave tako što će poslati kratko motivaciono pismo (u kom je potrebno navesti fakultet, godinu studija i prosječnu ocjenu) i CV obrasca na mail Karijernog centra- karijernicentar@ucg.ac.me.

Jedva čekamo da započnemo novo druženje.

Brošura SBH!

Leave a Reply