0

Cart

Online predavanje Frenka Andersona “Značaj povjerenja u liderstvu” 9. decembra (online)

 

O B2B Akademiji somatskog liderstva: Korak naprijed

Liderstvo u današnje vrijeme je složenije nego ikada. Tehnološke inovacije, globalizacija i multigeneracijske radne snage donose svoj skup izazova. Na to se dodaje i povećan procenat stresa, iscrpljenosti i brze promjene koje zahtijevaju konstantno prilagođavanje.

Ekskluzivna B2B Akademija somatskog liderstva: Korak naprijed pružiće vam priliku da istražite vezu između vašeg tijela, uma i liderstva. 

Kroz dinamične interaktivne dvodnevne module, vaš leadership kouč i trener, Jelena Vuletić, će vas voditi kroz praksu somatskog liderstva, osnažujući vas da donosite odluke sa jasnoćom, komunicirate sa uticajem i održite dugoročne ciljeve.

Šta možete očekivati?

 • Duboko razumijevanje veze između somatskog iskustva i liderstva.
 • Tehnike za upravljanje stresom i povećanje fokusa.
 • Razvijanje emocionalne inteligencije i vještina komunikacije.
 • Praktične vježbe za unaprijeđenje govora tijela i uticaja.
 • Povezivanje sa istomišljenicima iz poslovnog svijeta.

Jeste li spremni da se upustite u ovu transformaciju? Ako jeste, dobrodošli na putovanje, hajde da zajedno koračamo naprijed, korak po korak.

Za brošuru sa detaljima popunite kontakt formu ispod.

   

  Online predavanje Frenka Andersona “Značaj povjerenja u liderstvu” 9. decembra (online)

  Imamo zadovoljstvo da najavimo, prvi put na Balkanu, online predavanje Frenka Andersona 9. decembra na Zoom platformi! Frenk Andreson, međunarodno priznat autor, psihijatar i terapeut će biti gost online događaja pod nazivom “Značaj povjerenja u liderstvu”, gdje istražujemo ključnu ulogu povjerenja u liderstvu. 

  U Frenkovoj prezentaciji, on će uz obilje stručnosti kao uspješan autor, psihijatar, terapeut, govornik i specijalista za traume sa više od tri decenije posvećenih proučavanju neurologije i tretmana trauma, podijeliti svoje iskustvo i liderske prakse sa učesnicima događaja.

  U svojoj prezentaciji, Frenk se oslonja na svoje bogato iskustvo da istakne ključnu vezu između povjerenja i dobrog liderstva. Njegovi jedinstveni uvidi u traume, neurologiju i terapeutske prakse su omogućili prepoznavanje ključne uloge povjerenja u liderstvu. Prikazujući praktične strategije, podržane svojim dubokim razumijevanjem ljudskog ponašanja i isceljenja, Frenk će ne samo inspirisati vaš tim, već im pružiti i korisne metode koje mogu primijeniti. 

  Stvarni primjeri iz njegove bogate karijere poslužiće kao ubjedljive ilustracije, jačajući opipljive benefite njegovanja povjerenja i sigurnosti unutar timova. 

  Na taj način, Frenkova prezentacija će duboko doprijeti do naših učesnika, opremajući ih znanjem i alatima za unaprijeđenje njihovih liderskih sposobnosti i doprinošenje široj misiji isceljenja i jedinstva.

  Ko je Frenk Anderson?

  Frenk Anderson, doktor medicinskih nauka, završio je svoj staž i bio klinički instruktor iz psihijatrije na Harvard Medical School. On je i psihijatar i psihoterapeut. Specijalizovao se za tretman trauma i disocijacije i strastveno se bavi podučavanjem psihoterapije bazirane na mozgu i integrisanjem aktuelnih saznanja iz neurologije sa IFS modelom terapije. 

  Dr. Anderson je vodeći trener u IFS Institutu sa Richardom Schwartzom i ima dugogodišnju saradnju sa, i obučava za Trauma Centar Bessela van der Kolka. On je savjetnik Međunarodne Asocijacije Trauma Profesionalaca (IATP) i bio je bivši predsednik i direktor Fondacije za Samostalno Vođenje (Foundation for Self Leadership). 

  Dr. Anderson je održao brojna predavanja o neurobiologiji PTSP-a i disocijacije i napisao poglavlje “Ko uzima šta” povezujući neurologiju, psihofarmakologiju i interni sistem porodičnih odnosa za traumu u Internoj Terapiji Porodičnih Odnosa – Nove Dimenzije. Takođe je suautor poglavlja o “Onome što IFS donosi u tretman traume” u inovacijama i elaboracijama u internoj terapiji porodičnih odnosa i nedavno suautor Internog priručnika za vještine treninga internih sistem porodičnih odnosa. Njegova najnovija knjiga, pod nazivom “Prema prevazilaženju traume: Ishrana kompleksnog PTSP-a internim sistemom porodičnih odnosa”, objavljena je 19. maja 2021. godine. Dr. Anderson vodi privatnu praksu u Concord, MA.

  www.FrankAndersonMD.com

  Pridružite nam se 9. decembra na ovom jedinstvenom događaju i dopustite Frenku Andersonu da vas inspiriše svojim znanjem i strašću. Naučite kako da izgradite povjerenje unutar vašeg tima, ojačate vašu organizaciju i unaprijedite svoje liderstvo. Ova prilika je vaš ključ za unaprijeđenje vašeg poslovanja i postizanje vrhunskih rezultata.

  Rezervišite svoje mjesto sada popunjavanje forme ispod i budite dio ovog transformativnog događaja. 

  Broj mjesta je ograničen. Čekamo vas!

  KUPI KARTU!  Cijena predavanja je 66,00 EUR (sa VAT) i osigurava vaše mjesto na predavanju, kao i dobijanje radnih listova.