Skip to main content

Nova znanja i vještine su potrebne svakom zaposlenom i kompaniji, posebno sada kada na vratima kuca kriza prouzrokovana pojavom novog koronavirusa.

Ova kriza će otvoriti Pandorinu kutiju globalne recesije rovite svjetske privrede koja se, kako stoje stvari, još uvijek nije oporavila od “globalne finansijske krize 2008.” Zaustavljanje privrede kao glavno oružje u borbi protiv širenja virusa, i niz drugih naizgled nepromišljenih odluka, potvrdilo je prisustvo niskih liderskih sposobnosti u mnogim zemljama.

Iako se kriza ne može izbjeći, šta možete da učinite već sada kako bi se ublažile poslijedice?

PRIPREMITE STRATEGIJU I LIDERE ZA NOVU PARADIGMU, za brzo donošenje odluka i tim za bolje rezultate. Bez obzira na okolnosti koje nose promjenu, čekanje da se situacija vrati na staro nije dobra opcija. Kad je u pitanju ova trenutna situacija, ovako veliki globalan potres sigurno neće dozvoliti povratak na staro.

 

U saradnji sa Kokeza Consulting, kreirali smo dva treninga koja u paketu čine sve što je potrebno za lidera treće decenije 21. vijeka.

 

Paket Autentično Liderstvo čine dva jednodnevna treninga, Liderstvo Novog Doba i Muško/Žensko Lidestvo, koji su posvećeni najvećim temama sa kojima će se suočiti lideri/ke današnjice ali i sjutrašnjice. Treninzi su otvoreni za sve menadžere i lidere/ke. Za one koji žele da od klasičnog izvršiteljskog menadžera postanu lideri/ke novog doba. I za sve lidere/ke koji žele da unaprijede sebe i svoje vještine.

Ova dva treninga liderstva nude ne samo kratkotrajnu motivaciju kao što se najčešće dešava, već i trajne rezultate!

Šta ćete dobiti od oba programa:

  • Shvatanje veličine i značaja promjena;
  • Razumijevanje potrebe za hitnim i stalnim promjenama;
  • Metodu za konstante promjena;
  • Jasnu predstavu šta je moguće, i šta treba unaprijediti;
  • Kreiran akcioni plan o tome kako i šta treba učiti od suprotnog pola;
  • Znanje koje će vas voditi kroz sprovođenje akcionog plana;
  • Razvoj sopstvenih liderskih vještina.

Prijavite se već danas!

Preuzmite brošuru ovdje