Skip to main content

Dvodnevni trening program “Autentično Liderstvo” je prošao bolje nego što smo očekivali! Dva dinamična i energična dana proveli smo sa najkreativnijom, maštovitijom, velikodušnijom, vrijednijom i odlučnijom grupom kojoj smo se mogli nadati.

Bili smo jako uporni i odlučni da trening održimo uživo, umjesto onlajn, poštujući sve preporučene mjere za borbu protiv širenja koronavirusa. Jedan od glavnih razloga zašto smo željeli da se trening održi na ovaj način, je upravo taj da naglasimo da vjerujemo da se lideri, a posebno autentični lideri, ne rađaju već se izgrađuju. Izgrađuju se i rastu svakodnevnim napornim radom i predanošću, u kombinaciji sa ovim vrstama programa profesionalnog razvoja. Programi koji su prilagođeni ne samo tehnološki promjenljivim vremenima, već i trenutnom rodnom pejzažu u liderstvu.

Autentičnost zahtijeva ranjivost, transparentnost i integritet!

Umjesto da Vam sami dijelimo iskustva, zašto Vam ne bismo pokazali utiske učesnika:

“Implementiraću definisane akcione korake u funkciji ostvarenja svoje željene tabele (tačka) vrijednosti. Zatim, iskoristiću praktične primjere u komunikaciji sa kolegama i u privatnoj komunikaciji, i praktikovaću meditativnu tehniku koja nam je objašnjena, makar jednom dnevno minimum mjesec dana.”

“Veoma zanimljiva i korisna predavanja koja drže pažnju, navode na razmišljanje i na aktivno učestvovanje.”

“Predivna atmosfera i energija među učesnicima, vođena od strane predivnih i posvećenih predavača.”

“Najviše se sazna/nauči iz praktičnih primjera i igrica, kao i kroz razmjenu mišljenja.”